‘Eenvoudig ontspannen met natuurbeelden.’

Wetenschappelijk bewijs heeft aangetoond dat natuurbeelden patiënten direct rustiger maken. Tandartsen zien de bezoekfrequentie van hun patiënten toenemen en sommige praktijken trekken zelfs nieuwe patiënten door het gebruik van de RelaxMaker. Tandarts Neylan Tugcu van tandartspraktijk Waterlandlaan in Purmerend gebruikt de RelaxMaker regelmatig in haar praktijk:

“We hebben de RelaxMaker vooral aangeschaft voor kinderen en angstige patiënten. Het werkt goed; de behandelingen verlopen vlotter. In de toekomst willen we de RelaxMaker ook inzetten als afleiding bij langere behandelingen. We kunnen ons hier echt mee onderscheiden ten opzichte van andere praktijken in de regio.”


Winnaar Dentex bekend!

Tijdens de Dentex 2018 in Brussel konden bezoekers aan onze stand een winkaart invullen om kans te maken op een maand lang gratis gebruik van de RelaxMaker.

Uit alle inzendingen hebben we een winnaar getrokken. De winnaar is: Stefan Thevissen van Tandartsenpraktijk Boeren Krijg te Westerlo, België. Stefan en uw team: gefeliciteerd!

Heeft u de RelaxMaker niet gewonnen, maar bent u wel geïnteresseerd in de RelaxMaker voor uw eigen praktijk? Neem dan contact met ons op.

Beter resultaat

Op vele manieren kunt u met de RelaxMaker het rendement van uw praktijk verbeteren. Sommige praktijken zien de bezoekfrequentie van hun patiënten toenemen. Ook patiënten met angst voor de tandarts besluiten eerder de praktijk te bezoeken. Hierdoor neemt de kans op ingrijpende behandelingen af voor deze categorie patiënten.

Ook zien zij de behandeling voor deze ‘angstpatiënten’ sneller verlopen, wat een lagere belasting voor de praktijk inhoudt. Andere praktijken weten juist nieuwe patiënten aan te trekken doordat ze zich onderscheiden met de RelaxMaker.

In alle gevallen zien de specialisten de behandelingen soepeler verlopen en bovendien prettiger, zowel voor zichzelf zelf als voor de patiënt.

‘Plug & Play’ videobril voor professioneel gebruik.

Rustgevende natuurbeelden afgespeeld via een eenvoudig te bedienen player die in elke situatie bruikbaar is, maken de RelaxMaker een unieke beleving. Bovendien blinkt de RelaxMaker uit in gebruikersgemak en is hij direct uit de doos te gebruiken. Met een opgeladen systeem kunt u de RelaxMaker een hele werkdag inzetten.

Verschillende modellen, proefperiode + koop en huurmogelijkheden

De RelaxMaker is er in verschillende vormen: de Compact en de Cinema. Welke versie u kiest hangt af van uw wensen. Ook heeft u de keuze om de RelaxMaker te huren of te kopen. U kunt ook kiezen voor een proefperiode. Dan kunt u zelf ervaren hoe de RelaxMaker werkt in de praktijk. Wilt u meer weten over de verschillende modellen, proefperiode, specificaties en koop- of huurmogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Communicatie patiënt – behandelaar blijft gehandhaafd.

De RelaxMaker is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de zorg. De bril sluit het gezichtsveld niet helemaal af, zodat oogcontact met de patiënt mogelijk blijft. Ook het geluidsniveau kan zo worden afgesteld dat u met de patiënt kunt blijven praten. Door de compacte vormgeving zit de RelaxMaker niet in de weg tijdens de behandeling.

Eigen (instructie)films

De player van de RelaxMaker heeft een USB poort waarmee u eenvoudige eigen (instructie)films af kunt spelen, naast de voorgeprogrammeerde natuurbeelden.

Wanneer RelaxMaker gebruiken?

In alle situaties waarin uw patiënten gespannen, onrustig of angstig zijn! De RelaxMaker leidt de patiënt af en de speciaal ontwikkelde natuurbeelden hebben een bewezen kalmerend effect. Hierdoor zijn behandelingen en onderzoeken voor patiënten minder belastend en ontstaat er een natuurlijk effect dat de spanning reduceert.

Schoonmaken & geluid

Uiteraard is de RelaxMaker gemakkelijk schoon te maken met de bijgeleverde brillendoekjes. Deze doekjes zijn voorzien van een schoonmaakmiddel dat geaccepteerd wordt in alle ziekenhuizen en tandartspraktijken in Nederland. Voor de geluidsbeleving van de Compact wordt gebruik gemaakt van oordopjes die geschikt zijn voor eenmalig gebruik. Deze zijn apart bij te bestellen. De Cinema maakt gebruik van ear covers, ook deze zijn apart bij te bestellen.